Rehabilitació SISTEMA ANTIFISURES nau magna

La rehabilitació de façanes és una tasca important per mantenir la integritat estructural i estètica dels edificis. En aquest cas particular, cal la rehabilitació d’una façana que presenta un acabat de morter monocapa amb àrid projectat, que mostra diverses patologies com molses, múltiples fissures i possibles parts despreses del monocapa i del formigó.

Per solucionar aquests problemes s’ha prescrit l’ús de PROPAM RENOVACIÓ ANTIFISURES, un producte especialment dissenyat per a la reparació i el segellat de fissures en superfícies exteriors. A més, s’han de fer totes les actuacions prèvies necessàries sobre el suport, com ara la neteja i la reparació de fissures i parts febles, per assegurar que el suport sigui adequat.

Un aspecte important daquesta obra és que la façana presenta parts inclinades, i per a aquestes àrees es recomana lús de morter acrílic REVAT PLAS. Aquest tipus de morter permet aplicar-lo en superfícies amb una inclinació no inferior a 45º i proporciona una gran resistència a l’aigua ia la intempèrie. No obstant això, és important tenir en compte que aquestes àrees es poden embrutar amb més facilitat i requerir manteniment i neteja més freqüents.

En conclusió, la rehabilitació de façanes és una tasca important que ha de ser realitzada per professionals especialitzats, i en aquest cas, l’ús de PROPAM RENOVACIÓ ANTIFISURES i REVAT PLAS com a solucions per a fissures a façanes i per a àrees inclinades, respectivament, són opcions recomanades per a aconseguir una rehabilitació reeixida i duradora de la façana en qüestió.