Sistemes d'impermeabilització

Com impermeabilitzar una piscina ja construïda?

La posada a punt i el manteniment de les nostres piscines requereix una inversió en nous materials. Factors com la pluja, el vent i les temperatures baixes de l’hivern tenen conseqüències i poden danyar les instal·lacions de cara a una nova temporada d’estiu, a més de les altes pressions i els productes utilitzats en el manteniment de l’aigua.  Entre aquests desperfectes, podem detectar fissures o esquerdes.

Impermeabilitzar i posar a punt la piscina abans de l’estiu pot suposar el estalvi de 500 litres d’aigua al dia, la mitjana del consum mitjà aproximat d’una família de quatre persones . Però, si no es fa, es corre el risc d’haver de reposar l’aigua completament en qüestió d’un mes per culpa de les possibles fugues d’aigua que es poden produir, segons les estimacions de Molins, expert en solucions per a una construcció saludable.

Per això, una posada a punt correcta entre els mesos d’abril i maig és fonamental per arribar a l’estiu amb la piscina en perfectes condicions i assegurar que es manté així durant tota la temporada. Sobretot perquè les altes temperatures ens acompanyen cada cop més mesos i amb elles també els períodes d’ús de les piscines fan que el seu deteriorament sigui més gran.

n

Consells per impermeabilitzar una piscina ja construïda

Necessiteu una reparació profunda? Morters de reparació 

Són morters usats per donar planeïtat, tapar coqueres, reparar esquerdes i fissures o per realitzar les mitges canyes en trobades amb terra paret.

n

Recomanem PROPAM® REPAR TECHNO 20< /strong>. Es tracta d’un morter impermeable, tixotròpic, sense retracció i sulforresistent, per regularització en capa gruixuda d’acabat fi. D´alta adherència, de resistències mecàniques mitjanes i reforçat amb fibres. Especialment formulat per a la reparació no estructural del formigó sota ambients agressius. 

I, en el cas de petites reparacions, amb l’objectiu de realitzar-les de forma ràpida, recomanem utilitzar PROPAM® REPAR 20 R< /strong>, un morter tixotròpic, d’enduriment i forjat ràpid, per a petits ancoratges i reparacions no estructurals.

En piscines ja impermeabilitzades amb polièster, si cal deixar un acabat de gresite, Molins disposa d’un adhesiu capaç d’adherir-se a aquest producte previ escatat. VAT® ELÀSTIC és un adhesiu bicomponent per a l’adhesió de gresite i ceràmica en suports “no convencionals”. Adhesiu reactiu elàstic d’altes prestacions per a rajoles ceràmiques i materials petris.

L’adhesiu d’altes prestacions VAT® ELÀSTIC és un producte bi-component a base de sorres silícies seleccionades, pigments estables, additius i resines especials, que endureix per reacció química sense pèrdua de volum.

Impermeabilitzar piscina ja pintada, de gresite o formigó/morter:

 Productes Molins: com impermeabilitzar una piscina ja construïda.
  1. Realitzar una neteja àcida oa pressió prèviament, en cas de pintura s’ha d’eliminar completament
  2. n
  3. Aplicació d’una membrana impermeable contínua flexible, que ens garanteixi la correcta impermeabilització del got. Això es realitza a través de l’aplicació de la membrana cimentosa contínua flexible. cimentosos/propam-impe-flex/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>PROPAM IMPE FLEX/ FLEXITEC armada amb malla de fibra de vidre BETOFIBER GLASS i col·locació de banda elàstica BETOTAPE SEAL en cantonades i fissures existents.
  4. n
  5. Col·locació d’un nou revestiment porcellànic, pastilla o rajola, amb l’adhesiu de ciment flexible i deformable. /pam-ecogel-flex/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>PAM ECOGEL FLEX. El rejuntat es pot fer amb junta cimentosa BORADA PORCEL·LÀNICA + BORALÀSTIC o amb morter estanc, durador, sense eflorescències ni taques i resistent a la cloració salina, prevista com a desinfecció d’aquesta piscina. Morter epoxi decoratiu per a juntes BORADA EPOLUXE.

A més, per a segellats de canonades, skimers, etc. es pot utilitzar massilla de polímer modificat amb silans BETOFLEX MS45

Impermeabilitzar piscina: Opcions Molins

BETOFIBER GLASS 

La malla de fibra de vidre Betofiber Glass és perfecta per al reforç de membranes líquides d’impermeabilització i la facilitat que té per evitar l’aparició de fissures o esquerdes.

>

La millor manera d’instal·lar la malla és col·locant-la entre dues capes de material fresc, estenent-la bé i evitant qualsevol arruga, bossa daire o imperfeccions que es puguin produir. Finalment, ens ajudarem d’una plana llisa estirant des del centre als laterals per completar el procés.

BORADA® PORCEL·LÀNICA< /h3>

Aquest producte permet que les nostres juntes quedin perfectes. Alhora, facilita que el procediment sigui fàcil, que quedi en perfectes condicions, amb una bona adherència i resistència mecànica. Gràcies a aquest producte, es poden prevenir fissures i esquerdes a llarg termini.

Finalment, és important destacar que aquest morter necessita un farciment de juntes fins a 4 mm d’amplada, entre peces ceràmiques, en qualsevol tipus de paviment o revestiment.

BORALÀSTIC

n

Amb BORALÀSTIC aconseguirem una impermeabilitat perfecta, més resistència i durabilitat. Alhora, aporta una gran adherència i una enorme cohesió i plasticitat. S’utilitza en lloc de l’aigua de pastat. 

Aconsellable en casos d’altes exigències com són: farciment de juntes de mínim gruix, farciment de juntes en paviments de trànsit intens, etc. No utilitzeu en juntes de dilatació o subjectes a moviments.

Ara comptes amb tota la informació necessària per a la posada a punt el got de la teva piscina. En el dia a dia d’un projecte constructiu sorgeixen nombroses necessitats tècniques i, per això, Molins posa a disposició d’empreses i aplicadors la seva àrea tècnica on reuneix una sèrie d’eines per al càlcul que et faciliten el treball. No dubtis a contactar-nos!

Productes Destacats:

Vols rebre més informació?

Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible🙂