Revestiments de calç

Acabat altes prestacions: Revestiment amb morter de calç: Revat Cal Nature

Presentem avantatges i acabats de REVAT® CAL NATURE, un revestiment amb morter de calç de Molins.

Els diferents fenòmens atmosfèrics, com la contínua exposició a les pluges, les gelades, els canvis bruscs de temperatura, etc. provoca un envelliment natural de les façanes. Per a la restauració, cal utilitzar els materials de construcció i revestiment adequats.

I per això, és essencial conèixer les característiques i comportament dels materials que les formen (maó, pedra natural, morters de calç, morters monocapa) per realitzar una elecció adequada del nou revestiment. p>

Els morters de la gamma REVAT® CAL, molt transpirables i permeables al vapor d’aigua permeten obtenir un revestiment altament decoratiu, amb tres tipus d’acabats estètics, apte per a tot tipus de façanes i interiors, així com la restauració de tot tipus d’edificis, fins i tot els emblemàtics i antics. En vols saber més? En aquest post, et presentem REVAT® CAL NATURE perquè coneguis detalladament totes les seves aplicacions.

Què és un morter de calç?

Aprèn sobre avantatges i acabats de REVAT® CAL NATURE, un revestiment amb morter de calç de Molins.

El morter de calç, molt generalitzat al sector de la construcció i la rehabilitació, té una interessant història que ens porta a remuntar-nos a l’Antic Egipte i ha perdurat a la nostra Història durant segles.  n

Però sabem en què consisteix i quins són els seus usos actualment? Els tipus de morters que continguin calç en la seva dosificació (ja sigui calç aèria o hidràulica, o morters mixts de calç-ciment) són especialment adequats per al seu ús en rehabilitació a causa de diversos factors. 

Així, d’una banda, disminueix la rigidesa del material, cosa que el converteix en especialment compatible amb les fàbriques tradicionals. Si bé la seva resistència mecànica és inferior que la dels morters de ciment, aquesta gairebé mai no és necessària, atesa la seva deformabilitat i els seus habitualment grans gruixos.

n

En aquest post aprofundim sobre el tema: Què és un morter de calç?

< !-- /wp:paragraph -->

Així mateix, augmenta la porositat, la qual cosa representa una major transpirabilitat. Es diu que el material “permet respirar a la fàbrica”.

I a Molins hem fet un pas endavant, aconseguint un producte d’aquestes característiques com a acabat per a un Sistema d’Aïllament Tèrmic per l’Exterior (SATE).

Propietats del Revat Cal Nature

REVAT® CAL NATURE, un revestiment amb morter de calç de Molins.

Podem citar un gran nombre de propietats. REVAT® CAL NATURE és un estuc ultrafí a base de calç, àrids seleccionats, resines sintètiques i additius, que proporciona un acabat mineral d’aspecte natural, llis i de molt elevada deformabilitat i flexibilitat al sistema d’aïllament per l’exterior PROPAM® AISTERM NATURE.

Et pot interessar: Avantatges del SATE, el millor sistema d’aïllament.

>

Avantatges del Revat Cal Nature

n

Al costat de les que ja hem esmentat anteriorment, aquest producte compta amb:

n
  • Una terminació superficial pràcticament llisa en capa fina; 
  • Té un gruix màxim 4 mm aplicat en dues capes o mans; 
  • n
  • Acabat mat, aspecte natural; 
  • < li>Una elevada transpirabilitat i impermeabilitat; 
  • És un producte sostenible per la seva capacitat d’equilibrar el balanç de CO2; 
  • Realitza una acció descontaminant; 
  • Ofereix molt elevada deformabilitat i flexibilitat; 
  • n
  • De gran facilitat d’aplicació;
  • És d’ús en obra nova i en rehabilitació. 

Tres acabats d’altes prestacions

Acabat llest o ultrafí: 

S’aconsegueix mitjançant la utilització de una talotxa o esponja espessa, o fratàs de polietilè, per eliminar crestes, desprendre l’àrid superficial i obtenir un acabat molt fi

Acabat remolinat: 

n
 REVAT® CAL NATURE, un revestiment amb morter de calç: acabat remolinat.

Consisteix a emprar una plana de plàstic, o d’estuc, que permet obtenir un acabat pràcticament llis;

Acabat planxat tipus estuc venecià:

< img src="https://molins-dev.mo2o.com/soluciones-construccion/wp-content/uploads/sites/6/2023/05/revat-cat-nature-acabado-estucado-veneciano-1-1024x369 .jpg" alt=" REVAT® CAL NATURE, un revestiment amb morter de calç: Acabat planxat tipus estuc venecià." class="wp-image-37735" />

S’obté després de fer successives passades sobre el morter REVAT® CAL NATURE< /strong> amb llana d’estuc, fins a aconseguir crear aigües irregulars.

n

Pel que fa als usos del Revat Cal Nature com a revestiment amb morter de calç, podem destacar també que es tracta d’un revestiment d’acabat al sistema antifissures, però també és un revestiment d’acabat a interiors.  p>

Una vegada que hem vist amb detall tots els seus avantatges i prestacions, amb independència del disseny de l´obra i de l´opció decorativa, ja sabem que amb REVAT® CAL NATURE la decisió sempre serà encertada. I a Molins, comptem amb una àrea tècnica per facilitar la feina dels nostres clients.  Perquè sabem que el dia a dia d’un projecte constructiu sorgeixen nombroses necessitats tècniques. Compteu amb nosaltres!

Productes Destacats:

Vols rebre més informació?

n

Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible🙂

< !-- /wp:leadin/hubspot-form-block -->