Reparació i protecció del formigó

Quan aplicar un reparador de formigó vist? Reparació cosmètica

Aprèn sobre el Reparador de formigó vist, al Blog de Molins.

Què és el formigó vist?

L’ús del formigó vist està cada cop més generalitzat. De fet, podem trobar-lo tant a les estructures d’interiors o exteriors, en paviments, sostres, murs, escales i pilars… Es tracta d’un recurs molt estès a la construcció actual i els acabats que l’utilitzen ja s’han convertit en una tendència totalment assentada per a molts arquitectes, dissenyadors i interioristes.

Avantatges del formigó vist

I no hi ha dubte que els seus avantatges són innombrables, així com les aplicacions decoratives, la durabilitat, la duresa i les múltiples possibilitats i versatilitat que ofereix la seva instal·lació. La textura, el color i el baix manteniment que requereix són factors essencials per optar per aquest material.

El formigó vist està de moda a la construcció, és una tendència amb recorregut i ve per quedar-s’hi. Per això, des de Molins us ajudem a saber quan aplicar un reparador de formigó vist amb èxit.

I és que les coqueres, fissures i escrostones solen ser alguns dels problemes comuns que poden patir les estructures de formigó. Per reconstituir l’aspecte estètic del formigó, Molins compta amb múltiples solucions: els morters de reparació no estructurals o cosmètics de la nostra gamma són la solució que necessites.

Quan aplicar un reparador de formigó vist?

L’ús de morters reparació amb acabats similars al formigó, permet realitzar reparacions completes dels elements a reparar, obtingut un acabat similar al formigó original, fins i tot en el cas de les reparacions estructurals. 

Especialment similar quan s’utilitzen morters de reparació per encofrat o morters pastosos amb granulometria controlada i acabat fi, de la família PROPAM REPAR TECHNO

n

En el cas de realitzar reparacions per pegat a zones puntuals, pot ser més difícil obtenir un acabat similar al del formigó original, a causa de l’envelliment patit per la superfície no reparada davant de la reparada.  –>

En aquests casos pot ser necessari l’ús de revestiments especials que unifiquin l’aspecte i protegeixin el formigó com a BETOPAINT o morters de reparació no estructurals amb acabat cosmètic, de fàcil instal·lació com PROPAM REPAR 5 o PROPAM REPAR TECHNO 20, aplicats en una capa a tota la superfície per tal d’unificar l’aspecte.

Reparador de formigó vist: Aplicacions

L’equip tècnic de Molins t’acompanya des de l’inici del projecte i us pot assessorar sobre les possibles solucions i aplicacions per a la reparació del formigó vist. Entre elles, subratllem:

  • Les coqueres: buits en la composició del formigó format per un procés de forjat i endurit insuficient.
  • Les fissures: hi ha diferents motius per a l’aparició i han de ser reparades en els casos en què aquestes redueixin la resistència, rigidesa o durabilitat de l’estructura, o quan les funcions d’aquesta puguin resultar perjudicades.
  • Els esvorancs: solen aparèixer per diferents raons com cops i comptem amb els millors productes per aconseguir una reparació eficaç i molt ràpida.

< strong>Reparació cosmètica del formigó: Productes Molins

Te detallem les solucions de Molins que millor s’adapten a aquest tipus de reparacions:

PROPAM® REPAR 5

< !-- /wp:heading -->

Morter d’alta adherència per a l’anivellament i reparació cosmètica del formigó.

Destaquem la seva alta adherència monocomponent sense retracció, especialment formulat per a l’anivellament i regularització de superfícies i la reparació cosmètica del formigó. Compleix els requeriments de la classe R2 de la norma EN 1504-3. Disposa de marcatge CE 2+, per a usos en edificació i obres d’enginyeria civil de tota mena.

PROPAM® REPAR 20R 

És un morter de reparació tixotròpic de ràpid forjat, monocomponent, sense retracció, especialment formulat a base de ciments d’altes resistències i additius especials que li confereixen unes propietats excel·lents, per a l’execució de petits ancoratges i reparacions del formigó no estructurals. Compleix els requeriments de la classe R2 de la norma EN 1504-3.

PROPAM® REPAR TECHNO 20 

És un morter tixotròpic, sense retracció i sulforresistent, per regularització en capa gruixuda d’acabat fi. D´alta adherència, de resistències mecàniques mitjanes i reforçat amb fibres. Especialment formulat per a la reparació no estructural del formigó sota ambients agressius. 

Compleix amb els requeriments de les normes EN 1504-3 (R2) i EN 1504-2. Disposa de Marcat CE 2+, per a usos en edificació i obres d’enginyeria civil de tota mena.

A més, sigui quin sigui el caràcter de la teva reparació, a Molins comptem amb un servei tècnic especialitzat que pot atendre tots els teus dubtes i oferim tota la nostra experiència en tots els aspectes de la reparació i protecció del formigó.

Productes Destacats :

Vols rebre més informació?

Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu com més aviat millor🙂

[ hubspot portal=”24924442″ id=”912e2cf7-5b3e-48df-b91b-d5697575248e” type=”form”]