Morters tècnics

Què és el pont d’unió per a morter?

En aquest post, t'expliquem tot el que necessites saber sobre el pont d'unió per a morter.

El formigó és present al nostre dia a dia, podent trobar-lo a la majoria de les estructures dels edificis que veiem pel carrer. Tot i això, malgrat el seu bon comportament, pot ser necessari actuar sobre ell, davant la necessitat de modificacions, execució de recrecits, reparacions

És aquí, durant les etapes de reparació, reconstrucció o modificació, quan entra el paper fonamental dels ponts d’unió per a morters .

Pont d’unió per a morters: Què és i quina funció té? 

Podem definir un pont d’unió per a morter com el producte idoni que té com a funció principal millorar l’adherència de materials com el formigó o els morters a suports strong> de qualsevol tipus com altres formigons o morters, acer, metall, fusta… això vindrà determinat per les prestacions del mateix pont d’unió.

Aquest tipus de producte compta amb l’enorme avantatge que es pot aplicar en superfícies ubicades a l’interior i exterior i per a verticals o horitzontals.

Utilitats del pont d’unió per a morter

Un cop arribat el moment d’aplicar un morter sobre un formigó antic, començarem assegurant-nos que el formigó sobre el qual treballarem és estable i presenta una cohesió i resistència adequadaa. En cas que no sigui així, primer començarem a tractar aquest inconvenient repicant el formigó feble per aconseguir una superfície totalment neta i resistent.

Una vegada que estigui tot llest és hora de posar fil a l’agulla. Començarem aplicant suaument el producte, és important anar revisant que tot quedi ben repartit i xop. La brotxa, els corrons o les pistoles són els millors utensilis que hi ha per aconseguir-ho en funció de les característiques del pont d’unió i l’obra a fer.

Les nostres recomanacions en utilitzar el pont d’unió per a morters 

Perquè l’aplicació sigui 100% efectiva i poder obtenir el millor resultat hi ha una sèrie de recomanacions a tenir en compte:

n
  • El < strong>suport de formigó on treballarem ha de estar sempre net, exempt de beurada de ciment, olis, greixos, restes de desencofrants, pintures antigues, etc.
  • Una vegada aplicat tot el material, aplicar el morter o formigó nou sobre el suport de formigó antic respectant els temps i les instruccions del pont d’unió.
  • És un producte que sota cap circumstància pot ser barrejat amb altres productes que modifiquin la seva fórmula original.
  • La nostra major recomanació és seguir totes les instruccions que ens digui l’expert i les descrites a la Fitxa Tècnica i etiquetatge del material.

    Pont de unió per a morters: Productes Molins

    A Molins, tenim un ampli catàleg destinat als ponts d’unió, destacant dos productes:

    BETOPOX 93

    n

    BETOPOX 93 ca adequat per als treballs de reforç estructural del formigó. És un pont d’unió epoxi de baixa viscositat per garantir una excel·lent adherència, tant al formigó antic com a l’acer que es vol cobrir

    És fonamental que el suport on aplicarem aquest producte no presenti humitat i el formigó o morter s’ha de col·locar mentre la resina manté l’enganxat, i mai abans d’una hora des de l’aplicació del producte. D’aquesta manera es consolidarà adequadament amb el recobriment i adquirirà una adherència monolítica.

    BETOPRIM 

    BETOPRIM és idoni per a les imprimacions cimentoses per a protecció d’armadures i pont d’unió en formigons i morters que deixa una superfície rugosa, perquè en fresc es faci l’aplicació del morter de reparació.

    Qualsevol dels dos que oferim compta amb una gran varietat d’avantatges per a obres tant petites com grans, a més de permetre’ns en tot moment un notable estalvi de temps gràcies a la seva fàcil aplicació.

    n

    Productes Destacats:

    Vols rebre més informació?

    Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu com més aviat millor🙂