SATE – Aïllament Tèrmic

Estalvi energètic amb el Sistema SATE a façanes

n

Què és el sistema SATE a façanes?

n

El Sistema d’Aislament Tèrmic per l’Exterior (SATE) és un tema estrella al sector de la rehabilitació energètica. Una solució que cada cop més crida l’atenció de tothom, especialment la dels propietaris d’habitatges.

El SATE és un sistema que té com a funció principal aïllar tèrmicament i acústicament la façana dels edificis, com bé indica el seu nom, per l’exterior. Compte a més amb el gran avantatge que pot ser instal·lat en edificis d’obra nova com de rehabilitació.

n

Estalvi energètic en façanes amb el sistema SATE

Una forma eficaç i senzilla de fer front contra el malbaratament d’energia i estalviar en el consum i la factura de la llum i el gas és instal·lant el SATE al nostre habitatge. L’aïllament tèrmic dels edificis ajuda a regular el consum energètic, minimitzant els ponts tèrmics, per on els habitatges perden la calor.

Principals avantatges energètics del sistema SATE

n

Aquest sistema compta amb una infinitat d’avantatges, per exemple, optimitza el confort tèrmic, disminueix el risc de condensacions, floridures i fongs, no es perd superfície útil dels habitatges, etc.

En aquest article ens centrarem únicament en totes aquelles que estan relacionades amb els avantatges energètics.

A hores d’ara la sostenibilitat s’ha convertit en un pilar estratègic en qualsevol pla d’acció, a més de ser un dels reptes més importants als quals ens enfrontem com a planeta.

Per aquesta mateixa raó, cal destacar que el SATE és un dels productes més sostenibles que existeixen a el mercat gràcies, fonamentalment, als seus materials i sistema d’instal·lació, que contribueixen de manera notòria a la reducció de les emissions de CO2.

< !-- wp:paragraph -->

AMolins, ens esforcem per aportar el nostre granet de sorra a una construcció sostenible, amb les plaques d’origen vegetal.

Eficiència energètica

< !-- /wp:heading -->

Un 99% dels habitatges del nostre país pateixen pèrdues d’energia innecessàries. Una solució per posar fi a aquest gran problema consisteix a abrigar la façana de l’edifici, que a més ens permetrà estalviar energia, aproximadament més del 30% a la factura energètica. Una xifra molt significativa a tenir en compte la situació actual que estem vivint amb el gran augment de preus actual.

Estalvi econòmic a llarg termini

Com ja hem comentat, compta amb una sèrie d’avantatges, dels quals ens permetrà estalviar econòmicament a llarg termini. És una solució que instal·lada a temps ens pot evitar molts problemes de cara al futur.

Leshumitats, floridures i condensacions són alguns dels inconvenients més comuns que solen aparèixer a l’habitatge.  Gràcies al SATE, podem aconseguir una important disminució de risc d’aparició d’aquests problemes.

Així mateix, en instal·lar-se per la part externa, estem protegint i mantenint la façana dels diferents canvis de temperatura que van sorgint al llarg de l’any i que amb el temps acaben danyant l’estructura.

El SATE és l’abric que podem posar a l’edifici perquè es mantingui i que amb el pas del temps es conservi com el primer dia. Un abric que perdura en el temps.

Productes destacats:

Vols rebre més informació?

< p class="has-text-align-center">Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible🙂