Revestiments de calç

Què és un morter de calç?

< !-- wp:paragraph -->

Els morters de calç ho constitueixen majoritàriament 3 productes: calç, sorra i aigua. Aquest material és idoni per a infraestructures antigues i modernes on es requereixi de productes transpirables, més lleugers i no excessivament resistents. Aquestes són alguna de les característiques més destacables i per això els experts tendeixen a utilitzar aquest material, per la seva alta capacitat de transpiració i mòdul d’elasticitat baix.

n

Cal ressaltar que és excel·lent per tractar problemes relacionats amb humitats o per donar un estil amb efecte antic a les parets. Es pot utilitzar per a obres tant a l’exterior com a interior d’habitatges, edificis, etc… i són gairebé obligats en edificis de patrimoni.

< !-- wp:paragraph -->

Gràcies precisament al lligant de la Cal, no podem deixar de banda que és un producte molt considerat en termes de sostenibilitat per captar CO2 del medi ambient, ja que li cal aquesta molècula per al seu enduriment.

Com aplicar el morter de calç a l’exterior? La solució de Molins a les humitats a les façanes

En primer lloc, hem de revisar l’estat en què es troba la superfície, aprofitant i assegurant-ne la resistència. Si la zona que hem de reformar és antiga, hem d’eliminar tots els elements deteriorats i disgregats que trobem i que puguin ser factibles de despreniment.

< !-- wp:paragraph -->

Una vegada que hem revisat i reparat els danys principals, ens centrarem a rentar amb aigua a pressió, si cal, per assegurar-nos una neteja més profunda. També es pot fer servir un producte mineralitzador i consolidant de superfície com PROPAM MINERALITZADOR . Immediatament començarem utilitzant els productes REVAT® CALMURO< /a> i REVAT® CAL FONDO< /a>.

Seguidament apliquem REVAT® CAL ENFOSCAT de textura una mica més fina, com morters acolorits d’acabat.

És aconsellable fer servir malla FIBRA DE VIDRE REVAT 110 en trobades de diferents materials o com a reforç en cantonades de portes i finestres. Les malles actuen com a reforç repartint les tensions de dilatació per temperatura i minimitza l’aparició de fissures per aquesta causa.

Consells Molins per acabar amb les humitats de capil·laritat amb morter de calç

Els morters de calç eliminen les humitats en ser altament transpirables, però el nostre consell és que la forma més segura d’eliminar-les, sobretot les que provenen d’efectes de la capil·laritat, sigui treballar amb la combinació de productes. Realitzar un sistema que combini les propietats d’alta transpirabilitat de PROPAM CAL SEC i les propietats de barrera contra la humitat que proporciona productes com PROPAM CREAM, fàcilment aplicable mitjançant la seva introducció o injecció en unes perforacions de trepant prèviament realitzades a la part inferior del mur.

Es recomana, a més, no aplicar cap dels productes en condicions climàtiques desfavorables, com ara abundant pluja, fort vent o les temperatures siguin extremadament baixes o altes, ja que poden perjudicar el procediment i el resultat.

< !-- wp:heading {"level":3} -->

Productes Molins de calç per acabar amb les humitats

Per realitzar la restauració en el tractament d’humitats, és imprescindible utilitzar els materials de revestiment adequats. A Molins comptem amb experts especialitzats que et poden aconsellar, donar-te pressupost segons les necessitats, i estaran amb tu des del minut u per assessorar-te sobre l’aplicació i que, alhora, el resultat cobreixi les teves expectatives. A més, comptem amb una àmplia gamma de productes per aconseguir un resultat òptim.

PROPAM® CAL SEC

Al mateix temps, destaca pels seus propietats com a morter impermeable a l’aigua de pluja, cosa que el fa aplicable a tota la façana, no només al sòcol, té molt bon rendiment i permet qualsevol tipus d’acabat: llis, raspat, remolinat, remolinat, tirolesa, etc.

>

REVAT® CAL ENFOSCAT< /strong>

D’altra banda, podem necessitar el morter Revat® Cal Enfoscat, que és el indicat per emprar com a capa de recobriment i rejuntat de maçoneria antiga. Un dels avantatges davant d’altres morters és que és impermeabilitzant en façana a l’aigua

< p>pluja, amb una gran transpirabilitat al vapor d’aigua. No podem obviar la seva fàcil aplicació i excel·lent adherència.

PROPAM® CREAM

Un altre dels grans productes que podem utilitzar per solucionar els problemes de

humitat per capil·laritat és PROPAM® CREAM, és un producte hidròfug en crema a base de siloxans en dispersió aquosa, que s’injecta amb pistola en forats realitzats sobre morter o maçoneria, formant una barrera química horitzontal a l’interior dels murs que evita la pujada d’aigua per capil·laritat.

REVAT® CAL MUR

El morter REVAT® CAL MURO, és adequat per a la preparació de murs amb grans buits i irregularitats per la seva compatibilitat amb maçoneries antiga i morters tradicionals. Aquest material és adequat tant per a reformes en obra nova, com en restauració i rehabilitació d’edificis antics i de patrimoni. Té una elevada permeabilitat al vapor d’aigua, afavorint la transpirabilitat del mur, a més és apte per a interiors i exteriors.

n

Productes destacats:

n

Vols rebre més informació?

Completa aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu a la major brevetat 🙂