Sistemes d'impermeabilització

Consells per aplicar malla de fibra de vidre per impermeabilitzar piscines

La temporada d’estiu arrenca i és precisament ara quan comencem a detectar desperfectes i fuites. A Molins us oferim una àmplia gamma de productes per resoldre aquestes situacions, com la malla de fibra de vidre per al reforç de membranes líquides d’impermeabilització.

La fibra de vidre és un material clau per a la impermeabilització de les piscines, ja que aporta un munt d’avantatges i una infinitat de possibilitats en matèria de construcció.&nbsp ;

Descobreix en aquest post del Blog, com aplicar malla de fibra de vidre per impermeabilitzar piscines i aconseguir excel·lents resultats amb els nostres consells.

En quines situacions és recomanable utilitzar malla de fibra de vidre per impermeabilitzar piscines?

L’ús de la malla de fibra de vidre ja està molt estès a tot el món i és un material de construcció que no pot faltar en cap obra.

Des de Molins, us oferim un dels nostres productes estrella,  BETOFIBER GLASS, una malla de fibra de vidre resistent als àlcalis indicada per al reforç en impermeabilització de cobertes i terrasses, evitant l’aparició de fissures i esquerdes.

Aquesta malla de fibra de vidre és resistent als àlcalis. En destaquem també el baix gramatge. A més, presenta una gran estabilitat de malla. No conté compostos orgànics volàtils (COV) i aporta una capacitat d’adaptació al suport excel·lent.

n

A més, proporciona més resistències mecàniques a les membranes líquides d’impermeabilització. Facilita la capacitat d’absorció de moviments del suport de les membranes impermeables.

Com aplicar malla de fibra de vidre per impermeabilitzar piscines (T’expliquem el mètode pas a pas)

< !-- wp:image {"id":38292,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
  • Utilitzeu malla de fibra de vidre BETOFIBER GLASS entre capa i capa.
  • Esperar un mínim de 4 dies per a la col·locació de les rajoles.
  • n
  • Per a l’aplicació directa de PROPAM® IMPE FLEX sobre un recobriment de mosaic vitri antic, prèviament cal comprovar que aquest últim està ben adherit al suport base i realitzar una neteja àcida de la seva superfície.
  • Perquè el sistema d’impermeabilització funcioni correctament, el gruix mínim de PROPAM® IMPEFLEX ha de ser de 2 mm en qualsevol punt.
  • n
  • Utilitzar FLEXITEC en impermeabilitzacions en què el producte requerit sigui bicomponent.
  • En piscines de polièster, utilitzar VAT® ELASTIC per a la fixació de les rajoles .