Sistemes d'impermeabilització

PROPAM IMPELASTIC la solució fàcil d’impermeabilitzar

Molins ha dissenyat un sistema que aconsegueix impermeabilitzar una cambra de bany en tot just 24 hores; una solució integral que evita que l’aigua d’aixetes i dutxes passi a habitacions limítrofes o acabi filtrant-se al pis de baix-un dels problemes més habituals i que més sinistres registren les comunitats de veïns, segons dades del sector assegurador-. Propam impelastic és la solució fàcil per impermeabilitzar.

Pensat per a obra nova, rehabilitacions integrals o simplement per al mític canvi de banyera per dutxa, aquest sistema s’aplica sota ceràmica per al tractament i impermeabilització de parets, terres de dutxes o lavabos. Útil en interiors i exteriors, protegeix a més de filtracions d’aigua a terrasses i balcons i altres zones d’ambients humits com saunes o vestuaris on també es produeixen canvis importants de temperatura.

< !-- wp:media-text {"mediaId":38554,"mediaLink":"https://molins-dev.mo2o.com/construction-solutions/?attachment_id=14016","mediaType":" image"} -->
< img src="https://molins-dev.mo2o.com/soluciones-construccion/wp-content/uploads/sites/6/2021/12/propam-impelastic-747x516-1-1.jpeg" alt= "" class="wp-image-38554 size-full" />

La solució d’impermeabilització líquida Propam Impelastic forma una pel·lícula contínua que evita que l’aigua i la humitat traspassen altres llocs de l’immoble. El seu gran avantatge rau en la seva aplicació, ja que es pot fer mitjançant brotxa o corró de forma senzilla sense necessitat d’aplicar aigua, ja que és un producte ‘llest a l’ús’.

Precisament, la solució d’impermeabilització líquida  Propam Impelastic forma una pel·lícula contínua que evita que l’aigua i la humitat traspassin altres llocs de l’immoble. El seu gran avantatge rau en la seva aplicació, ja que es pot fer mitjançant brotxa o corró de forma senzilla sense necessitat d’aplicar aigua, ja que és un producte ‘llest a l’ús’.

L’ús d’aquest sistema integral comprèn tres actuacions el temps d’assecat, endurit i posada en servei de les quals no s’allarga més d’un dia. Així, l’aplicació de  Propam Impelastic es complementa alhora amb la d’un ciment cola flexible i ràpid que fixa i uneix les rajoles  (VAT FLEX RAPID ) i un rejuntat epoxi ( BORADA EPOLUXE), una junta estanca que certifica el resultat final.

D’aquesta manera, aquesta solució completa protegeix les nostres llars de desagradables trucades dels nostres veïns a causa d’humitats i filtracions d’aigua, garantint la salubritat i sent a més respectuós amb el medi ambient, ja que es tracta de producte en base aigua i sense dissolvents, sense components tòxics ni inflamables.

Aquesta solució també forma part de la gama Propam Tec

https://youtu.be/ OXkW_ZfdLM0