Sistemes d'impermeabilització

PROPAM CAL Sec la solució que evapora les humitats

Molins ha incorporat a la seva suite de productes tècnics ‘essencials per posar la casa a punt’ PROPAM CAL Sec la solució que evapora les humitats que apareixen en soterranis, murs i parts baixes dels habitatges.

Tenint en compte que < strong>les humitats són un dels problemes més comuns a la llars -causen o na de cada quatre patologies que pateixen els edificis-, la companyia ha posat al mercat una solució ràpida que acaba directament amb els efectes de les humitats per capil·laritat, això és les que apareixen acompanyades de taques a les bases dels murs i envans de soterranis o plantes baixes.

Una solució segons l’origen de la humitat

La solució dependrà segons la seva tipologia i origen. Així, si les humitats apareixen a les parets i els murs de les parts baixes de la llar, parlarem, la majoria de vegades, d’humitats per capil·laritat. En canvi, si l’aigua penetra pels murs, façanes o teulades, tractarem un problema d’humitat o goteres per filtració. Finalment, les humitats per condensació , típiques dels interiors, sorgeixen com a conseqüència del contacte de vapor d’aigua amb una superfície freda o per una concentració en excés en l’ambient.

Precisament, per evitar que les humitats per capil·laritat provinents del sòl i que arriben al totxo o al bloc que forma la paret, podent ocasionar danys estètics i fins i tot deterioraments a l’estructura de l’edifici, la companyia proposa aplicar el morter de revestiment  morters-especials/sistemes-d’impermeabilització/propam-cal-sec/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>Propam Cal Sec, una solució que&nbsp ;accelera l’alliberament d’aigua en forma de vapor i evita la formació de dipòsits salins que ocasionen antiestètiques taques.

n

En ser impermeable a l’aigua de pluja, protegeix també les façanes davant de filtracions provinents de l’exterior. A més, la seva composició a base de calç la fa transpirable al pas de la humitat, d’alt rendiment i molt adherent, i fins i tot el seu color blanc permet l’ús. com acabat final. Així mateix, destaca per la seva durabilitat, especialment en llocs propers al mar o terrenys humits.

Amb aquesta solució que es complementa amb altres que frenen un altre tipus d’humitats, Molins reforça així la seva gamma Propam Tec, una selecció de productes essencials per millorar la imatge de l’habitatge per dins i per fora, en un context en què la crisi sanitària ens ha fet posar el focus en la cura de les nostres llars i ens ha portat a incrementar el nombre de reformes.

Aquesta gamma, que està segmentada segons el seu ús professional a les famílies de reparació, impermeabilització, paviments, grouts i ancoratges, es caracteritza precisament pel seu versatilitat, per la seva aplicació ràpida i fàcil o per la seva qualitat i màxim rendiment; unes garanties que responen als més de 85 anys d’innovació i experiència de Molins al sector de la fabricació de materials de construcció.