Reparació i protecció del formigó

Les escales, culpables de més de 50.000 accidents domèstics cada any a Espanya

Les escales són culpables de més de 50.000 accidents domèstics a l’any que es produeixen anualment a Espanya, segons dades de l’informe de Detecció d’accidents elaborat pel Govern i recollits per Molins.

Cada any es produeixen més de 51.000 accidents a les escales interiors dels habitatges

I és que el mal estat de terres o paviments i altres elements estructurals de l’habitatge com les escales, són sovint una de les causes de caigudes i ensopegades. Per això, convé revisar els escrostones, la seva corrosió o l’aixecament de pintures o ceràmiques de recobriment per reduir aquestes xifres, més encara en un moment en què passem a casa més temps que mai.

Esglaons, balustrades, passamans… També pateixen els efectes col·laterals del pas del temps, per la qual cosa la seva revisió i posterior reparació serà fonamental per prevenir accidents. I, en contra del que moltes vegades pensem, el seu manteniment no requereix de llargues i complexes reformes, sinó simplement d’una renovació senzilla que a més de millorar el confort i la durabilitat, també repercuteix en la imatge del nostre habitatge.

Reparacions ràpides per reprendre el seu ús en el menor temps possible

En el cas concret de les escales hi ha solucions ràpides que reconstrueixen la zona aixecada, escrostonada o deteriorada en només un parell d’hores, permetent així reprendre’n l’ús en el menor temps possible i evitant costos extra. Aquestes solucions es caracteritzen per la seva versatilitat i el seu ràpid enduriment, cosa que fa que la reparació es pugui completar en poc temps.

Amb aquest tipus de solucions ràpides i efectives que s’adapten a les necessitats del mercat en un context en què passem més temps a casa i es presta més importància a la cura de la llar. Precisament, amb l’objectiu de facilitar la tasca a usuaris i professionals, Molins especialista en solucions innovadores per a una construcció sostenible ha llançat al mercat una selecció de productes essencials per a la posada a punt dels habitatges i la millora de la imatge per dins i per fora.

Així, des de la reparació d’elements estructurals com escales o balcons, la renovació de l’aspecte de les façanes, passant per arget<= href="https://molins-dev.mo2o.com/construction-solutions/sistemas-de-impermeabilizacion/" la impermeabilització per evitar l’aparició d’humitats a zones crítiques, la reparació d’esquerdes, fissures o altres danys a terrasses, columnes o murs o la millora dels paviments de soterranis i garatges, Molins compta amb una gamma de solucions 360º per al manteniment essencial de l’habitatge.