Reparació i protecció del formigó

Molins llança una solució exprés per reparar

Tenint en compte la gran demanda de reformes que s’ha accentuat els últims mesos pel fet que passem més temps a casa, Molins llança una solució exprés per reparar escales, murs, garatges o pilars en dues hores.

21% de les llars han efectuat reformes en aquests mesos o planegen fer-la

Tot això implica la necessitat de comptar amb solucions ràpides i efectives que permetin realitzar aquestes reformes en el menor temps possible i evitant costos extra com els derivats de la bastida.

Així, adaptant-se al mercat, Molins ha llançat Propam Repar 20R, una solució múltiple per a la reparació àgil d’elements de formigó com escales, murs, garatges, pilars… ja sigui per deterioraments produïts pel pas del temps o per cops. Així mateix, aquest material s’utilitza també com a fixador i subjecció en superfícies horitzontals i verticals, servint a més d’ancoratge per a canonades, sanitaris, frontisses, caixes d’instal·lacions elèctriques, desguassos, dipòsits, etc.

Precisament, aquesta solució es caracteritza per la seva versatilitat i el seu ràpid forjat o enduriment, cosa que fa que la reparació pugui completar-se amb el seu acabat (pintura o ceràmica) en només dues hores després del treball de reparació i aplicació del producte que no comporta més de 30 minuts. Tot això a més sense fissures i amb alta resistència, una qualitat davant dels morters tradicionals. (Veure vídeo)

Un essencial de l’habitatge

Propam Repar 20R forma part de la gamma Propam Tec, una selecció de productes essencials per a la posada a punt dels habitatges i la millora de la seva imatge per dins i per fora en un context en què la crisi sanitària ens ha fet posar el focus en la cura de les nostres llars.

< p>Aquesta gamma, les solucions de la qual estan segmentades segons el seu ús professional en les famílies de reparació, impermeabilització, paviments , grouts i ancoratges, es caracteritza per la versatilitat, per la ràpida i fàcil aplicació o per la qualitat i el màxim rendiment; unes garanties que responen als més de 85 anys d’innovació i experiència de Molins al sector de la fabricació de materials de construcció.