Rejuntat i neteja de rajoles de gres porcellànic

SoluciónRejuntat i neteja de rajoles de gres porcellànic

Descripción sistema

A Actualment, el distintiu “qualitat d’acabat” s’associa amb els paviments i revestiments ceràmics realitzats amb gres porcellànic o làmines ceràmiques, en els quals factors com l’elecció adequada del tipus i color de la junta, així com la correcta execució del rejuntat tenen una contribució molt especial. 

La baixa absorció de l’aigua i el bisell característic d’aquest tipus de rajoles, dificulta l’adherència del material de rejuntat. — wp:image –>

La col·locació a testa, desaconsellada en obra, redueix l’espai en què ha d’anar allotjada la junta, cosa que en dificulta la penetració.

Per emplenar les juntes amb facilitat, assegurant la màxima adherència a la superfície de la rajola i elevades prestacions mecàniques ia l’abrasió, utilitzar&nbsp ;BORADA® PORCEL·LÀNICA.

Solucions vinculades 

Productes relacionats

Solució

PREPARACIÓ DEL SUPORT

El rejuntat s’ha de realitzar&nbsp ;transcorregudes entre 24 i 48 hores des de la col·locació de la ceràmica.

Per facilitar l’operació de rejuntat , eliminar prèviament els residus de morter cola de les vores de les juntes.

APLICACIÓ

Una vegada que la&nbsp ;superfície de l’enrajolat estigui neta i seca, pastar BORADA®&Nbsp;PORCELÁNICA, amb l’ajuda d’un batedor mecànic. L’aspecte de la barreja serà cremosa, consistent i sense grumolls.

< figure class="wp-block-image">

Aplicar en sentit diagonal a les juntes,&nbsp ;el que facilitarà el complet farcit de les mateixes. Alhora, amb la mateixa pressió, retirarem el màxim de material sobrant, la qual cosa facilitarà la neteja posterior.

Esperar que desaparegui la brillantor superficial del morter(15 minuts aproximadament). Fregar la superfície amb un fregall o una ;esponja lleugerament humida per a facilita aquesta operació.

Amb la junta completament endurida, eliminar amb l’ajuda de una esponja humida la pel·lícula superficial existent (vel). La neteja final es farà amb l’ajuda d’un drap net i sec.

n

Recomanacions 

  • No aplicar a ple sol, amb la superfície calenta o en temps plujós.
  • BORADA® PORCEL·LÀNICA es pot aplicar també amb una pistola emplenable.
  • Durant la neteja no s’ha d’utilitzar aigua en abundància, evitant així la dispersió de pigments i l’aparició d’eflorescències . Per amples de junt superiors a 4 mm, utilitzeu BORADA® UNIVERSAL o BORADA® PLUS.
  • Per rejuntats d’altes exigències també es pot utilitzar BORALÀSTIC  amb BORADA® PORCEL·LÀNICA o BORADA® UNIVERSAL.
  • Realitzar un adequat tractament de les juntes de moviment, respectant les estructurals, les perimetrals (en espais superiors a 7 m2) i intermèdies ( en interiors cada 40 m2 i en exteriors cada 10 a 25 m2 ).