Aïllar tèrmicament una façana amb el sistema PROPAM TERM 50 acabat mineral

SoluciónAïllar tèrmicament una façana amb el sistema PROPAM TERM 50 acabat mineral

Descripción sistema

La utilització de morter lleuger termoaïllant per a la realització d’un Sistema d’Aïllament Tèrmic per l’Exterior constitueix una alternativa altament innovadora i d’eficàcia demostrada davant al sistema de placa de poliestirè expandit (EPS) o llana de roca (MW). Aquest tipus de producte és molt bon aïllant i suport estable quan es requereix un acabat de morter de calç tradicional, per tant, d’un acabat mineral.

n
n
n

Mitjançant el SISTEMA TERM 50 s’eliminen els ponts tèrmics, i el risc de condensació a l’interior de l’habitatge, gràcies a la seva elevada permeabilitat al vapor, amb un factor de resistència a la difusió del vapor d’aigua μ ≤15.

PROPAM TERM 50: D’aplicació contínua, permet gruixos compresos entre els 20 i els 80 mm, s’adapta perfectament a qualsevol geometria de façana, proporcionant un aïllament tèrmic sòlid, no discontinu, amb diferents acabats i excel·lents resistències mecàniques a l’impacte i punxonament. 

Permet reduir els costos de construcció.

PROPAM® TERM 50, descripció i acabat mineral.
n
Descobreix més sobre el producte PROPAM® TERM 50,

Solucions vinculades 

Productes relacionats

n

Solució

PREPARACIÓ DEL SUPORT

n

El suport ha de ser estable, net de pols, pintura, oli, etc. No&aplicar sobre restes de guix.

n

APLICACIÓ

Preparar el suport emprant les regles adequades que permetin delimitar el gruix total del Sistema d’aïllament tèrmic (espessors de PROPAM® TERM 50 + REVAT® CAL TRADICIONAL) i la mida de la superfície a aplicar. 

Aplicar PROPAM® TERM 50 mitjançant projecció mecànica. També es pot aplicar amb plana a les zones on sigui difícil utilitzar la màquina de projecció. El consum és d’uns 3 Kg/m2 i cm de gruix. 

< figure class="wp-block-image">

Utilitzar una regla per aconseguir una superfície plana i estable.

Quan el gruix d’aplicació estigui comprès entre els 40 i els 80 mm, aplicar PROPAM® TERM 50 en dues capes d’aproximadament el mateix gruix. La segona capa s’ha d’aplicar un cop assecada la primera (1 dia per cm de gruix). La segona d’aquestes capes ha d’incorporar una malla de fibra de vidre REVAT® MALLA FIBRA de VIDRE 110, que s’embotirà a la superfície del morter PROPAM® TERM 50 en fresc, amb l’ajuda d’una plana, no ha de quedar visible. 

Un cop asseca la segona capa, s’instal·larà PROPAM® TAC DE FIXACIÓ (el tipus depèn del suport) a raó d’un per m2. 

Aplicació i recomanacions per al PROPAM TERM 50.
Revestiment d'acabat: esperar que s'assequi PROPAM® TERM 50 (1 dia per cm d'espessor).

A continuació, aplicar la resina de consolidació, adherència i regulació de la humitat PROPAM® GRIP +.

< !-- wp:image {"id":42292,"sizeSlug":"full","linkDestination":"none"} -->
 Revestiment d'acabat REVAT® CAL TRADICIONAL.

Finalment, aplicar el revestiment d’acabat REVAT® CAL TRADICIONAL tenint en compte l’armat amb malla de fibra de vidre REVAT® MALLA FIBRA de VIDRE 110 centrada en el gruix al contorn de buits de portes i finestres, així com en punts singulars. 

< h2>Recomanacions 
  • Per a l’aplicació del SISTEMA TERM 50 amb acabats orgànic o ceràmic consultar la “Guia acabats i instal·lació SISTEMA PROPAM TERM 50”