Rehabilitació del centre internacional d’acollida al Pelegrí

SoluciónRehabilitació del centre internacional d’acollida al Pelegrí

Descripción sistema

REVESTIMENTS DE CAL

Localització
Santiago de Compostel·la
Promotor
Fundació catedral de Santiago
Projectista
SISPAVITEC
contractista
DICSA

Data intervenció
Any 2018
Productes Molins
REVAT® CAL MURO
REVAT® CAL ENFOSCAT BLANC
< a href="https://molins-dev.mo2o.com/construction-solutions/productos/morteros-especiales/pavimentos/acabados-acrilico/betocril/">BETOCRIL

< !-- /wp:paragraph -->

Aquest centre neix amb la vocació de donar la benvinguda al pelegrí i proporcionar-li un còmode espai de trobada un cop completat el seu camí. Aquí es concentren tots els serveis d’atenció relacionats amb el Camí de Sant Jaume, com l’oficina del Pelegrí, on s’obté la Compostel·la, el document que acredita el pelegrinatge.

Realitzar una recomanació i posterior ús de productes de la nostra gamma de Cal a causa del gran deteriorament de les façanes, pati i voltes interiors.
La rehabilitació va ser la remodelació completa de l’edifici preservant l’estètica de la façana exterior, pati interior i voltes interiors.

El pati interior i les voltes són les parts que presentaven majors danys i per tant major intervenció a l’hora de preparació del suport.

» Desconxats morter antic.
» Despreniment per sals.
» Despreniment de capes de caleo.

n

La direcció facultativa de l’obra demanava la remodelació de la façana i del pati interior amb solucions constructives en morters de Cal, donant transpirabilitat i preservant així l’estètica antiga.
Es proposa per part de Molins, l’ús de les nostres diferents solucions de revestiments de Cal. Gràcies a les seves propietats, els morters de Cal compleixen de manera satisfactòria els documents bàsics; protecció davant de la humitat, Qualitat de l’aire interior i protecció contra el soroll. L’ús de la Calç com a conglomerant proporciona als morters una propietat bioclimàtica, en permetre transpirar al mur per la seva elevada permeabilitat al vapor d’aigua, donant confort i qualitat de l’aire interior, alhora que impermeabilitza davant l’aigua de pluja.< /p>

Actuació

Es va realitzar finalment el procediment següent:

Preparació del suport
El suport havia de ser resistent, estable i net de restes de pols i sals, per a això es va eliminar les parts soltes i sense cohesió per mitjans mecànics.

< !-- wp:paragraph -->

Capa de regularització
Es va omplir i modelar amb REVAT CAL® MURO, on els gruixos eren majors de 10 mm. El REVAT CAL ® MUR està classificat com a G-M5 segons EN 998-2.

n

Capa d’acabat i protecció
amb elevada transpirabilitat (coeficient de permeabilitat al vapor d’aigua _6). En un gruix mitjà de 10 mm, es va incloure una malla de fibra de vidre REVAT® 110 com a reforç en punts singulars de portes i finestres. El REVAT CAL ® ENFOSCAT està classificat com a GP-CSII-W2 segons EN 998-1.

Per a la protecció de REVAT CAL® ENFOSCAT i maó d’argila a les voltes interiors es va resoldre a utilitzar BETOCRIL, protector exterior/interior sense dissolvents, sense olor , impermeable a l’aigua i als greixos, però transpirable i permeable al vapor d’aigua, sense modificar l’aspecte del suport, no esgrogueeix, deixa un acabat natural.

n

REVESTIMENTS DE CAL