Notícies

PATROCINI CB ANDÚIXAR

Acord de col·laboració i patrocini entre Molins-Molins Andújar i CB Andújar per a la temporada que ve

Una temporada més CB Andújar i Molins Molins uneixen els seus camins en el foment del bàsquet a la nostra localitat.
Al matí d’avui el Club Bàsquet Andújar i Molins Molins Andújar, una empresa dedicada a l’enginyeria, disseny, fabricació i muntatge d’estructures de formigó prefabricat amb més de 30 anys d’experiència en el sector, avalada per les innombrables obres i edificacions realitzades tant a la península, com a les illes i zona centre-sud de França.

A La Pobla d’Híjar (Terol), amb una superfície de més milió de m2, dels quals més de 120.000 són coberts, són l’única empresa del sector a aglutinar en un sol Centre de Producció la superfície industrial més gran per a fabricació i estocatge d’Europa.

El 2017 va començar a operar-ne una segona la fàbrica, a Andújar (Jaén).  Aquest centre de producció compta amb una superfície de més de 70.000 m2, dels quals 20.000 són coberts.

Una plantilla especialitzada, treball en equip, la tecnologia més avançada i unes instal·lacions preparades al més alt nivell, donen com resultat un producte de qualitat i un servei immillorable per als seus clients.

Equips propis de muntatge i acabat sobre el terreny s’encarreguen de lliurar al client la seva construcció prefabricada en perfecte estat i dins dels terminis compromesos.
Ambdues entitats han aconseguit la renovació per una temporada més la seva col·laboració i patrocini amb els equips de pedrera i amb l’equip sènior a la Lliga EBA del CB Andújar, ajudant a fomentar l’esport a la nostra ciutat i la pràctica del bàsquet amb els nostres més de 200 jugadors i jugadores.

Molins Molins s’uneix un any més al gran projecte esportiu i humà del Club Bàsquet Andújar aportant els millors valors i treball d’una de les empreses líder al seu sector.
<
El Cap de Vendes de la Zona Sud Molins Molins, Roberto Delgado, Director a Molins Andújar, Rafael Prieto, juntament amb el President del CB Andújar, Manuel Fernández i Vicepresident, Custodio Más, van tancar l’acord de col·laboració on es va fer entrega a tots dos dirigents dels carnets d’abonat per a la temporada 2019-2020 de Lliga EBA.

Des del CB Andújar volem agrair una vegada més la gran predisposició i voluntat per part de Molins Molins per seguir apostant pel esport juvenil a la nostra localitat.

Departament comunicació CB Andújar.

Font: www.cbandujar.es